Dezvoltare personală prin micro-învățare

Fă-ți un update zilnic la skill-urile tale cu platforma noastră de dezvoltare personală: cursuri online, articole, ebooks, videos, instrumente și studii de caz.

300+ resurse

online în format microlearning

15 minute

pe zi de dezvoltare personală

13 subiecte

cu bază științifică

0.33€ pe zi

investite în TINE

Trăiește evoluția învățării online

Dezvoltăm resurse de micro-învățare care integrează cele mai noi tehnologii pentru a te ajuta să te pregătești pentru viitor și să rămâi competitiv.

Folosim strategii testate de învățare pentru adulți, cele mai bune practici dar, mai ales, metoda științifică pentru a crea pastile scurte de învățare care să-ți dezvolte abilitățile.

Mic, dar puternic

Procesul de micro-învățare este o modalitate concisă și captivantă de învățare online care se bazează pe unități mici de învățare de maximum 15 minute, pentru ca TU să înveți în ritmul tău. Sesiunile scurte te ajută să îți formezi un obicei zilnic de dezvoltare continuă.

Conținut în care poți avea încredere

Oferim doar resurse de cea mai înaltă calitate posibilă. Ne mândrim cu cursurile, articolele, ebook-urile, videoclipurile și instrumentele noastre, care au o bază științifică. Fiecare resursă este atent revizuită de echipa noastră pentru a ne asigura că sunt relevante și utile pentru tine.

Învățare online concepută pentru viața reală

Printr-un dispozitiv conectat la internet, ai acces oricând și de oriunde la platformă. Poți accesa resursele de care ai nevoie în momentul în care ai nevoie. Cu 13 subiecte captivante și de înaltă calitate, cu siguranță vei găsi ceva care se potrivește nevoilor tale!

Transformă-ți viața prin educație

Care este cel mai bun lucru pe care îl poți cumpăra? Pentru mulți, este auto-evoluția. Când te îmbunătățești și crești – totul crește odată cu tine. Cariera ta, calitatea vieții și capacitatea ta de a-ți modela destinul.

Acesta este motivul pentru care dezvoltarea personală este cea mai bună decizie educațională pe care o poți lua.

Cu abonamentul updateED, vei avea acces nelimitat la 300+ resurse în 13 tematici diferite: Comunicare, Leadership, Motivare, Învățare, Productivitate, Well-Being, Managementul Stresului, Munca în Echipă, Munca la Distanță, Cultura Organizațională, Experiența Angajaților, Relația cu Clientul, Retenția Angajaților.

Tehnici pentru eficientizarea învățării

Strategii de gestionare a lucrului de acasă

Strategii de depășire a procrastinării

Definește-ți obiectivul

Tehnici pentru managementul timpului

Tehnici pentru gestionarea emoțiilor

Managementul stresului

Recomandări utile pentru echilibru între viața profesională și cea personală

Flexibilitate în alegeri

Fiecare persoană este diferită, atât în obiectivele de învățare, cât și în modul în care vrea să învețe. Nu există „o mărime potrivită tuturor”. De aceea oferim acces la o librărie virtuală complexă, cu tipuri diferite de resurse. Acest lucru te ajută să înveți în cel mai eficient mod posibil, dar și să rupi monotonia!

Cursuri

Ebooks

Studii de caz

Video

Articole

Instrumente

Cea mai bună versiune a ta

Accesează resursele în 13 subiecte diferite, toate disponibile convenabil prin platforma noastră de dezvoltare personală. Cu updateED, nu mai este nevoie să petreci ore întregi căutând resurse relevante.

Avansează în carieră

Dezvoltă-ți abilitățile necesare pentru o avansare de succes în carieră. Învață despre cum să devii mai productiv, cum să-ți îmbunătățești abilitățile de comunicare, cum să lucrezi în echipă, cum să te motivezi, cum să înveți mai eficient și multe altele.

Productivitate

Comunicare

Munca în echipă

Motivare

Devino un leader mai bun

Cei mai buni lideri pe care îi cunoaștem toți au un lucru în comun: ei învață și se dezvoltă constant. Platforma updateED te va ajuta să devii un leader sau antreprenor mai bun. Îmbunătățește-ți relațiile, construiește încredere și ajută-i pe cei din jurul tău să aibă succes.

Leadership

Experiența angajaților

Munca la distanță

Cultura organizațională

Cum funcționează

Lumea se schimbă mai repede ca niciodată. Pentru a ține pasul cu această viteză, trebuie să înveți și să te dezvolți constant. Cu updateED, poți învăța ceea ce contează pentru tine, oricând și oriunde.

1

Abonează-te la updateED

Creează-ți un cont Premium pe updateED pentru acces nelimitat la toate resursele de pe platformă. Poți alege plata lunară sau cea anuală pentru extra reducere.

2

Accesează resursele

Alege din resursele noastre ceva relevant pentru tine și începe să o parcurgi. Poate fi un articol, video, ebook, instrument, studiu de caz, sau chiar un micro-curs.

3

Formează-ți un obicei

Pune deoparte 15 minute pe zi drept „Timpul updateED”. Vei primi și un ghid care să te ajute în formarea unui obicei de dezvoltare continuă.

Testimoniale

Povești de la membrii updateED

Retenția de informație de pe platforma updateED a fost extrem de eficientă datorită conceptului de microlearning pe care se bazează. Prețul mi s-a părut foarte accesibil, având în vedere toate skill-urile pe care le poți asimila de pe platformă.

- Darius

Mi-au plăcut în mod deosebit resursele despre comunicare. Cu siguranță voi încerca să fiu mai transparentă, deschisă, atât față de colegi cât și față de clienții mei.

- Ioana

updateED este o platformă excelentă pentru persoanele care doresc să învețe noi abilități și să fie la curent. Există atât de multe articole, videoclipuri și ebook-uri cu informații exacte. Cu ajutorul resurselor de pe platformă, pot trece peste problemele cu care m-am luptat în business sau pot învăța ceva complet nou. A fost o investiție grozavă pentru mine ca profesionist.

- Alex

Swipe

Deblochează-ți potențialul

updateED te ajută să devii din ce în ce mai bun. În fiecare zi. Învățând lucrurile cu adevărat importante. În 15 minute pe zi, prin microlearning.

Experiența angajaților Well-being Comunicare Productivitate Cultură organizațională Munca în echipă Managementul stresului Relația cu clientul Motivația optimă Creativitate Găndirea critică Gestionarea conflictelor Munca la distanță Tehnici de învățare Setarea obiectivelor Gestionarea emoțiilor Tehnici de negociere Time management Asertivitate Retenția angajaților Leadership Lucrul în echipă

Fă-ți un update zilnic la skill-urile tale!

Folosește librăria noastră virtuală cu bază științifică.

Învață din mers

Accesează toate resursele, din mers, cu aplicația updateED. Doar caută „updateED” în Google Play. Sau folosește linkul de mai jos.

După descărcarea aplicației, utilizează adresa de e-mail și parola contului pentru a te autentifica.

(În curând și pe App Store)

În curând pe updateED

În fiecare lună adăugăm zeci de resurse noi pe platformă. Asta este angajamentul nostru.

De asemenea, lucrăm la câteva funcționalități noi care vor fi lansate în perioada următoare.

Shortcast

Resursele tale favorite, în format audio. Un fel de podcast, dar mai scurt :)

Shortbook

Obține ideile cheie ale cărților în câteva minute, nu ore. Rezumatul cărților în format audio.

Alege abonamentul care ți se potrivește

Primești 20% reducere dacă alegi abonamentul anual. În acest mod, plătești abonamentul tău pentru un an, iar costul abonamentului tău va fi redus cu 20%.

Exemplu: la plata lunară de 9.99 euro/lună, investiția ta este de 119.88 euro/an. Dar dacă alegi plata anuală, vei plăti în avans 95.90 euro pentru cele 12 luni, care echivalează cu o investiție de 7.99 euro/lună.

recomandat

PREMIUM

9.99 € / luna

TVA inclus
Acces nelimitat la resursele de pe platformă

Acces la peste 120 de Instrumente

Acces la peste 75 de Articole

Acces la peste 40 de E-books

Acces la peste 15 Studii de Caz

Acces la peste 30 de Videouri

Acces la peste 15 Cursuri Online

Acces la Shortcast (în curând)

Acces la Shortbook (în curând)

Acces la Aplica?ia Mobil?

Acces la Evenimente Online

Suport pe email ?i chat

FREEMIUM

GRATUIT

Acces limitat la câteva resurse de pe platformă

Instrumente

Articole

E-books

Studii de caz

Videouri

Aplica?ia mobil?

Cursuri Online

Shortcast

Shortbook

Evenimente online

Întrebări frecvente

Copyright © www.updateed.com 2023. Toate drepturile rezervate