Despre noi

Ne dorim o lume în care cât mai multe persoane si echipe să ajungă la potențialul lor maxim. O lume în care aceștia să aibă acces rapid la resurse și informații, menite să vină în întâmpinarea nevoii lor de dezvoltare.

UpdateED este prima platformă de Learning si Microlearning axată pe dezvoltare personală și profesională în limba română deschisă tuturor. Prin dezvoltarea de noi competențe atât în sfera de dezvoltare personală cât și în viața profesională, platforma de învățare UpdateED te ajută să fii mai aproape de îndeplinirea scopurilor tale.

Avantajul platformei de învățare (sau portalului de învățare) UpdateED este că îți oferă resurse validate științific care sunt abordate într-un mod practic. Procesul se întâmplă ținând cont de felul cum învață un adult, punând la dispoziție mai multe mijloace prin care tu îți poți personaliza experiența.

Misiunea noastră are la bază și misiunea fondatorilor a căror experiență de peste 11 ani de activitate a contribuit la dezvoltarea indivizilor și organizațiilor transformând acest proces de dezvoltare într-o știință.

Știm că timpul este o resursă prețioasă și din acest punct de vedere, procesul de învățare are aplicabilitate imediată și se întâmplă într-un mod eficient, ca tu - strategistul să fii stăpân pe dezvoltarea ta sau a echipei tale și direcția în business.

150+
Resurse
12+
Categorii
10k+
Experiente