Despre noi

Ne dorim o lume în care cât mai multe persoane si echipe să ajungă la potențialul lor maxim. O lume în care aceștia să aibă acces rapid la resurse și informații, menite să vină în întâmpinarea nevoii lor de dezvoltare.

updateED este prima platformă de Learning si Microlearning axată pe dezvoltare personală și profesională în limba română deschisă tuturor. Prin dezvoltarea de noi competențe atât în sfera de dezvoltare personală cât și în viața profesională, platforma de învățare updateED te ajută să fii mai aproape de îndeplinirea scopurilor tale.

Avantajul portalului de învățare updateED este că îți oferă resurse validate științific care sunt abordate într-un mod practic. Procesul se întâmplă ținând cont de felul cum învață un adult, punând la dispoziție mai multe mijloace prin care tu îți poți personaliza experiența.

Misiunea noastră are la bază și misiunea fondatorilor a căror experiență de peste 11 ani de activitate a contribuit la dezvoltarea indivizilor și organizațiilor transformând acest proces de dezvoltare într-o știință.

Știm că timpul este o resursă prețioasă și din acest punct de vedere, procesul de învățare are aplicabilitate imediată și se întâmplă într-un mod eficient, ca tu să fii stăpân pe dezvoltarea ta sau a echipei tale și pe direcția în business.

Beneficii:

  1. Resurse calitative: toate resursele de pe portal au bază științifică și sunt dezvoltate folosind surse credibile.
  2. Eficiență de timp: sesiunile scurte și concise te ajută să îți formezi un obicei zilnic.
  3. Preț accesibil: unele resurse sunt gratuite, altele pot fi accesate prin achiziția unui abonament, dar investiția necesară este redusă față de cursurile obișnuite.
  4. Flexibilitate în alegeri: ai ebook-uri, studii de caz, instrumente, cursuri și materiale video pentru peste 12 tematici diferite.
  5. Plăcerea de a învăța: ai materiale scurte și variate de care nu apuci să te plictisești.
  6. Libertatea de a învăța: printr-un dispozitiv conectat la internet, ai acces oricând și de oriunde la platformă.
  7. La momentul potrivit sau “just in time learning”: poți accesa resursele de care ai nevoie în momentul în care ai nevoie.
  8. Scalabilitate: indiferent de mărimea echipei, procesul de microlearning poate fi implementat ușor.
  9. Te ajută să devii mai bun: când studiezi ceva în mod repetat, reții mult mai bine.
150+
Resurse
12+
Categorii
10k+
Experiente