Plata

Modalitati de Plata

 

  1.  Plata cu cardul

– In maxima siguranta

– In deplin control

– Simplu si rapid

– Fara comision

 

Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).

 

La modalitate de plata alege “Prin card bancar”. In cazul platilor online cu cardul, urmeaza o pagina securizata, apartinand procesatorului, unde vei introduce datele cardului cu care doresti sa achiti contravaloarea comenzii. Datele necesare realizarii tranzactiei sunt:

- numar card

- nume detinator card

- data expirarii cardului

- codul CVV2 sau CVC (in cazul in care cardul are un astfel de cod)

- parola 3D secure (daca ai un card inrolat in sistemul 3D Secure) sau o parola dinamica (one time password), diferita pentru fiecare tranzactie online, parola pe care o vei primi prin SMS

 

Daca informatiile furnizate sunt corecte si daca in contul de card ai fonduri suficiente pentru a acoperi valoarea comenzii, vei primi un mesaj de aprobare a tranzactiei. In acest moment suma aferenta tranzactiei este blocata (nu o poti folosi), fara a fi inca debitata de pe cardul bancar.

 

  1.  Plata prin transfer bancar (virament, OP)

Oferim posibilitatea de a plati prin transfer bancar. In acest caz, te rugam sa selectezi “Prin banca” la modalitate de plata. Asteapta factura proforma pe email din partea noastra, dupa care te rugam sa o achiti prin transfer bancar. Vom activa contul tau dupa confirmarea incasarii sumelor trecute pe factura proforma. Pentru a ajuta procesul de verificare, te rugam sa ne trimiti pe adresa de email smartbill@updateed.com confirmarea platii.