Ai ajuns aici pentru că îți dorești să înveți lucruri noi, să știi mai multe decât știai ieri, să fii gata pentru ce urmează, indiferent că va fi bine sau rău. Nu o să ne concentrăm asupra problemei discutând steril despre criză și amploarea ei. Suntem practici, noi găsim soluții, iar prin platforma aceasta ți le punem la dispoziție. Indiferent de nivelul tău de competență, e mereu loc de mai bine. Alege abonamentul care ți se potrivește și începe chiar azi să înveți!

ABONAMENTE PENTRU TINE

ABONAMENTE PENTRU ECHIPA TA

 

Oamenii care scriu istorie și din ale căror citate inspiraționale ne înfruptăm, nu se mulțumesc cu puțin, cu ce „le rezervă viața”, sau cu „ce le e pus deoparte”. 

Ei dau din coate, se zbat și trag tare până când reușesc, indiferent că vorbim despre actori, sportivi, politicieni, artiști sau antreprenori.
Și fac asta pentru că vor să devină în domeniul lor buni. Mai buni. Cei mai buni.
Din cauza aceasta îi invidiem. Tot de aceea îi și apreciem.
Deși ar trebui să facem cu totul altceva: să le urmăm exemplul.

Învățând ceva nou în fiecare zi, devenim mai buni.
Mai pregătiți.
Mai competenți în fața provocărilor.

 


updateED.com este platforma online care te ajută să înveți când vrei, unde vrei, ce vrei, cât vrei. Da, nu este singura care face asta, dar este singura care îți pune la dispoziție în limba română resurse (cursuri, ebook-uri, articole, video, studii de caz sau instrumente) validate științific, care sunt abordate într-un mod practic. În plus, conștienți fiind că trăim într-o eră definită de programe aglomerate și capacitate de concentrare scăzută, platforma favorizează microînvățarea, adică furnizează bucăți de conținut de dimensiuni reduse.


Cu o generație în urmă învățarea avea loc exclusiv în școli și era urmată de perfecționare la locul de muncă. Resursele erau limitate, iar accesul la ele, de asemenea. Azi, ai la un click distanță cărți, cursuri, articole și o mulțime de alte instrumente dedicate învățării. Ține doar de tine să le accesezi și să devii mai bun.


Fă-ți acum cont pe updateED.com și începe să-nveți lucruri noi!

 


 

În urmă cu câteva luni „munca la distanță” sau „managementul stresului” erau teme destul de nișate și nu prezentau interes pentru majoritatea oamenilor. Pandemia le-a făcut mainstream, schimbând prioritățile angajatorilor și angajaților. Azi, fiecare abilitate în plus te poate ajuta să-ți păstrezi locul de muncă sau să-ți găsești altul mai bun.


Acum, mai mult decât oricând, e timpul să devii mai bun. Mai bun decât cere fișa postului, mai bun decât competiția, mai bun decât erai ieri. Noi am făcut primul pas pregătind platforma.


Acum ține de tine. Intră pe updateED.com, alege abonamentul care ți se potrivește și începe să înveți pentru a deveni mai bun!

 


 

 


 

Ce câștigi dacă îți faci acum un cont pe updateED?

1. Resurse calitative: toate resursele de pe portal au bază științifică și sunt dezvoltate folosind surse credibile.

2. Eficiență de timp: sesiunile scurte și concise te ajută să îți formezi un obicei zilnic.

3. Preț accesibil: unele resurse sunt gratuite, altele pot fi accesate prin achiziția unui abonament, dar investiția necesară este redusă față de cursurile obișnuite.

4. Flexibilitate în alegeri: ai articole, ebook-uri, studii de caz, instrumente, cursuri și materiale video pentru peste 12 tematici diferite.

5. Plăcerea de a învăța: ai materiale scurte și variate de care nu apuci să te plictisești.

6. Libertatea de a învăța: printr-un dispozitiv conectat la internet, ai acces oricând și de oriunde la platformă.

7. La momentul potrivit sau “just in time learning”: poți accesa resursele de care ai nevoie în momentul în care ai nevoie.

8. Scalabilitate: indiferent de mărimea echipei, procesul de microlearning poate fi implementat ușor.

9. Te ajută să devii mai bun: când studiezi ceva în mod repetat, reții mult mai bine.

Lucruri bune li se întâmplă celor care continuă să învețe. Alege-ți acum abonamentul potrivit pe updateED.com!

ABONAMENTE PENTRU TINE

ABONAMENTE PENTRU ECHIPA TA